Stardipauk uuele nädalale!

24. mai 2010, Leina Neima, Kommentaarid: 0

Esmaspäev = polümeersavi-teemalise postituse päev. Aga seekordne jutt on lühike, sest kohe-kohe on võimalik teha sõnade asemel hoopis tegusid!


Mul on rõõm teatada, et esmaspäeval, 7. juuni kell 17.30 – 19.30 toimub Hobipunkti kontoris, aadressil Kadaka tee 44 polümeersavi õppetuba:

Ruumilised FIMO-mustrid ehk MICA SHIFT 1


Kursus on mõeldud kõigile, kes seda maagilist tehnikat tundma tahavad õppida – alustame algusest ning teeme esimesed sammud Mica Shift (Chatoyant) tehnika tundmaõppimiseks.


Kursus on jõukohane ka neile, kes polümeersaviga pikemat sinasõprust pidanud pole.


Tahad rohkem teada? Keera lehte ja...




  • Harjutame nn. keeratud köie meetodit ja lisaks erinevate tasapinnale lisatavate võtete abil ruumiliste kujutiste moodustamist. Kursuse lõpuks valmib kaunis pross ja/või ripats. Tulevikus on plaanis ka jätkukursus, sest see põnev tehnika pakub üsna mitmeid erinevaid võimalusi. Suunda näitab ning oma teadmisi jagab seekord Leina. 


  • Kursuse hind on 190 EEK, hind sisaldab tehnika õppimiseks vajalikus koguses polümeersavi ja vahendite kasutamist ning kirjalikku õppematerjali.


  • Kuna kohtade arv on piiratud, siis palume kindlasti eelnevalt HOBIPUNKTI lehel registreeruda!*




*Kursus toimub teatud arvu kohtade täitumisel ning juhul, kui alanud suvehooaja tõttu osalejate hulka täis ei saa, kursus kahjuks ei toimu. Seega kel huvi - kiirustage!

Kommentaarid: 0

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri