JÕULUKINGI ERI: Huulepalsami valmistamise töötuba

9. november 2010, Leina Neima, Kommentaarid: 5

Pole mingi saladus, et suur osa kosmeetikatooteid valmistatakse naftatöötlemise ülejääkidest. Naftakeemia on tootjatele odav tooraine, kuid kahjuks ei anna see parimal juhul meie nahale mingeid toitaineid ning halvemal juhul mõjub hoopis kahjulikult.

 

Ometi võib näiteks õrnatoimelise, ent tõhusa huulemäärde igaüks endale ise teha - selleks läheb vaja vaid veidike teadmisi, sõrmeotsaga õigeid materjale ja head pealehakkamist.

 

Niisiis, et jõulud on kohe ukse ees – ongi just nüüd paras hetk hakata kingituste tegemisele mõtlema! Ja isetehtud huulevõie on tõeliselt eriline kingiidee nii endale, perele kui sõpradele!!!

 

Et jagada oma kogemusi, kuidas teha oma kodus looduslikke ja tervisesõbralikke huulemäärdeid – kutsun sind:  

 

 

Esmaspäeval, 22. novembril kell 17.30


HOBIPUNKTI KONTORISSE

 

HUULEPALSAMI VALMISTAMISE TÖÖTUPPA

 

Tahad rohkem teada? Keera lehte ja...







Töötoas uurime erinevate huultele kasulike õlide ning lisandite omadusi, huulemäärde valmistamise protsessi ja retseptikoostamise saladusi.

 

Kursuse käigus valmib igal osalejal isiklik huulepalsam (4 – 5 tk), mille autoriks oled otsast lõpuni sina ise - ainete valimisest kuni pakendamiseni. Eriline võimalus on kogu protsess juhendaja silma all iseseisvalt läbi proovida, samuti saad koju kaasa kirjaliku õppematerjali.

 

Lisaks kõigile osalejatele väike, ent väga kasulik üllatus minu poolt! :=)


Koostöös Hobipunktiga toimuva töötoa kestus on umbes 2 tundi. Kohapealt saab hiljem osta kõiki vajaminevaid materjale ka koju kaasa!


Töötoa hind: 285 EEK (18,21 €)


Töötuba juhendab: Leina Neima


Kuna kohtade arv on piiratud, siis palume soovijatel kindlasti meie vastavatud väikeses netipoes kursusele registreeruda!


Kohtume 22. novembril!


NB! Kui tekib küsimusi kursuse kohta, kirjutage mulle: leinaneima [!at] yahoo.com 

Kommentaarid: 5

Kas Te neid koolitusi veel teete? Tahaksin kangesti tulla, aga see esmaspäeva õhtune aeg ei sobi. Parimate tervitustega, Tiina.
11. november 2010.Tiina
Tiina, vastasin Sulle e-mailiga. Kuna huvilisi, kellele see päev ei sobi , on teisigi, siis ilmselt detsembrikuus on korduskursus täitsa võimalik :=)
15. november 2010.Leina
Tere Tahaksin koolitusest osa võtta, kuid aega on 1,5h. Kas selle ajaga saaks ka hakkama? Tervitades Siret
17. november 2010.Siret
Tere, Siret. 1,5 tundi jääb natuke lühikeseks küll aga kuna detsembris toimub ilmselt korduskursus, ehk õnnestub siis osaleda...
17. november 2010.Leina
Millal detsembris täpsemalt toimub kursus? Tahan kindlasti osa võtta!:)
28. november 2010.Alice

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri