22. augustil toimus KäsitööÖÖ

25. august 2009, Leina Neima, Kommentaarid: 0
...seda lugu võiks alustada ehk niimoodi:


„Kui kell sai 5 - polnud Andineeme rannas peale Karumammi, Kriuks2 ja Savitaksi, taamal päevitava Aeda ning telki üles panevate plaadikeerutajate veel kedagi näha. Leina ja Mann tegid viimaseid ettevalmistusi. Tõotas tulla vaikne õhtupoolik…“


…või hoopis niimoodi:


„Kell pool 7 õhtul püsis õhus hilissuvine leitsak, tuult polnud ollagi. Rannalt kostis mõnusat muusikat ning silma hakkas mesitaruna pulbitsev rannakiosk, mis lähemal vaatlusel osutus kümneteks usinateks tegelasteks, kes laineloksu ning hää muusika saatel kõikudes vildipalle meisterdasid…“



Algas see lugu, kuidas ta algas, igal juhul sündis tore ja meeleolukas käsitöööö. Esimesed muljed on kirkad ja inspireerivad uutele ettevõtmistele – tahaks tänada südamest kõiki armsaid osalisi ning nende vapraid „toetusgruppe“, kes rannal kannatlikult lastega mängisid või niisama „viilisid“! Oli tore kohtuda ja koos kätel käia lasta – nii et „vill väljas“. 


Vildipalle kogunes omajagu, täpset arvu ei teagi, ent hommikul neid „värvipomme“ mereveega loputades külastas esimene ere inspiratsioonivälgatus küll.


Ja üks väga eriline pall on samuti hoolega hoiul, tänud-tänud sulle, Savitaks!


Seniks, kuni pildid Andineeme olematu netiühenduse kiuste Galeriisse paneme, meenutuseks Kuduva Koeraomaniku fantastiliselt operatiivsed postitused käsitööööst... ning postitusKarumammi sulest ja Kriuks2 meeleolukas pildiülevaade, samuti Elsa seiklused maailma äärel. Lisaks Terje soe postitus ja armsa üllatusena kirjutab käsitööööst ka Montoni blog, tänud kõigile kajastajatele!


„..pani Leina need read kirja ja lülitas sisse pesumasina ning jätkas kottide-kastide lahtipakkimist, naeratus huulil.“


23. augustil, 2009

Kommentaarid: 0

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri