TAKE a STITCH TUESDAY ehk kolmapäeva kollaaž

10. jaanuar 2012, Leina Neima, Kommentaarid: 2
Hurraa!!! Sharon B lükkas taas käima legendaarse ühistikkimise Take a stitch Tuesday :=) 

Lühidalt kokku võttes on tegemist mõnusa virtuaalse käsitööüritusega, kus igal teisipäeval jagab Sharon kätte uue piste tikkimiseks ning osalejad saavad siis vastavalt oma oskustele ja soovidele sellega eksperimenteerida

Algajad piste endale selgeks õppida ja esimesi edusamme teistega jagada; oskajamad aga oma tehnikat lihvida, mängida, hullata, katsetada ning loominguliselt uperpallitada. Liituda võib igaüks - sundlust igal nädalal osaleda pole ja reeglid on lihtsad. 

Nii mina kui Marianne oleme TASTi varasemates üritustes kaasa löönud ja samaaegselt jõudnud ideele, et ehk prooviks taas... Liiati, et 2007. aasta ettevõtmine jäi minul juba üsna ürituse algusjärgus tüütu aga tõsise käehaiguse tõttu pooleli. Ehk oleks aeg poolik töö kapist välja otsida ning seda tasapisi täiendama hakata? 

Esimene piste oli seekord fly stitch (lahtine linnusilmapiste/kärbespiste) ja seekordne kolmapäeva kollaažtoobki teieni alles kätesoojad tikandid ürituse Flickri galeriist. Sharon B poolt välja valitud huvitavamad meistriteosed leiab aga siit

Flickr favorites: 1. TAST week 1 - fly stitch, 2. fly stitch - TAST Week 1, 3. FLY Stitch, 4. January flower





Kommentaarid: 2

Oravake on kõik pisted kenasti ära tõlkinud http://oravake.wordpress.com/2007/01/25/maaa-taa-nii-tannnnn-jaaa-taa-nii-tannnnn/ Ma ka hakkasin eile tikkima, nii lahe on :)
11. jaanuar 2012.KK
KK - tänud viite eest!!! Ja mis muud, kui avastusterohket tikkimismaratoni :-)
11. jaanuar 2012.Leina

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri